Boukyo House

1 Jan

boukyo1

Designers: Nakayma Architects

Location: Sapporo, Japan

The idea of the home was to separate the private areas from the public area as much as possible.  Locating the two bedrooms and bathroom as far apart from the dining room, living room, and kitchen.  This is done to purposely extend the distinction between private and public areas.  The exterior of the home is covered in  steel leaving a naturally rusting effect on the home.  The interior features an interesting display of lighting created by geometric shapes in the bathroom.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: